Wat

... kan Slimwapp voor je doen?

Het maken van een website welke volledig responsive is voor alle media als desktop, tablet, smartphone, etc. Daarnaast verzorgen we, indien nodig, het registreren van een domeinnaam en webhosting.

 

 

Website

Wij maken je herkenbaar en vindbaar voor jouw doelgroep. Voor jou ontwikkelen wij naar wens een website met als uitgangspunt:

  • Compleet webdesign in een eigen huisstijl
  • Het plaatsen van de door jou aan te leveren specifieke afbeeldingen of algemene afbeeldingen uit onze bibliotheek
  • Volledig responsive voor desktop en mobiele apparaten als tablet en smartphone
  • Onbeperkt aantal pagina‚Äôs
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Eenvoudig links & knoppen plaatsen
  • Contactpagina met contactformulier en Google maps routekaartje
  • Op elk moment uit te breiden met extra modules (vervaardigen van de modules tegen meerprijs)

 

Professionele zoekmachineoptimalisaties geven de mogelijkheid de website hoog in de zoekresultaten te houden en alle content makkelijk te beheren. Na oplevering kan je zelf de website up to date houden! Bij de oplevering van de website geven wij een gratis uitleg, hoe je het CMS het beste kunt gebruiken.


Naast deze eenmalige dienst kunnen wij, indien gewenst, ook voor jou de website onderhouden. In dat geval controleren wij regelmatig jouw website en houden deze up to date met de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen. Hiervoor wordt een jaarlijks onderhoudscontract met je afgesloten.
Vertel me wat je wensen zijn en ik maak het voor je.

 

 

Domeinnaam & webhosting

Naast het vervaardigen van de website is het vastleggen van een domeinnaam, en een webhoster voor het online plaatsen op het world wide web nodig. Indien je nog geen domeinnaam e.o. webhoster hebt kunnen wij dit voor jou verzorgen. Voor het registreren van een domeinnaam en webhosting brengt een hoster jaarlijkse kosten in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van welk hostingpakket het best bij je past. Dit kunnen we samen bepalen.